Koncerts JEVGEŅIJS DJATLOVS un instrumentālais ansamblis “AKADEM-KVINTETS”

15.01.2022, 18:30

Organizators: SIA “Devro”

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: 30 min pirms pasākuma sākuma
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: ir

Biļešu iegādes vietas:  www. bilesuserviss.lv

Pārcelts no 13.01.2021

JEVGEŅIJS DJATLOVS UN INSTRUMENTĀLAIS ANSAMBLIS “AKADEM-KVINTETS”

Sanktpēterburgas izcilā aktiera Jevgeņija Djatlova daiļrade ir cieši saistīta ar mūziku. Viņš ir pazīstams kino un teātra mākslinieks, dažādu televīzijas šovu dalībnieks. Jevgeņija Djatlova duets ar Diānu Arbeņinu mūzikas šova „Divas zvaigznes” finālā izpelnījies krievu estrādes primadonnas Allas Pugačovas atzinumu un zelta zvaigznes.

Kopš 90. g.  vidus Jevgeņijs Djatlovs ir pazīstams kā izcils dziedošais aktieris, lielisks krievu romanču un lirisko dziesmu izpildītājs, samtainā baritona īpašnieks. Jevgeņija personības šarms un talants piesaista arvien plašāku teātra un mūzikas cienītāju loku. Ar savu ģitārspēles meistarību, spēcīgo balsi un izsmalcināto gaumi Djatlovs ir ieguvis skatītāju mīlestību kā dziedošs aktieris. Jevgeņija izpildītās dziesms skan daudzās teātra izrādēs un filmās.

Savas solo karjeras sākumā aktieris izpildīja romances un tautas dziesmas. Tad repertuāru paplašināja liriskās dziesmas, kara laika dziesmas, tango, dziesmas no kinofilmām, pašsacerētās dziesmas un labākās padomju komponistu dziesmas.

Jevgeņijs Djatlovs uzskata, ka “patiesa mūzika ir laika pārbaudīta mūzika.” Koncerta repertuārs ir atlasīts ar lielisku gaumi, slavenas senās dziesmas mākslinieka izpildījumā skan patiesi, sirsnīgi un aizkustinoši. Repertuārā iekļautās M. Magomajeva, E. Hiļa, J. Guļajeva, J. Joalas un citu mākslinieku dziesmas Jevgeņija Djatlova izpildījumā iegūst jaunu dzīvi un skanējumu..

Jevgeņija Djatlova priekšnesumu pavada instrumentālais ansamblis “Akadem-KVINTETS” Nikolaja Krivoručko vadībā (Sanktpēterburga).

Vairāk informācijas: http://www.devro.lv