PRIME ORCHESTRA SIMFO ŠOVS

Pasākuma valoda: krievu
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Biļešu iegādes vietas: www. bilesuserviss.lv

PĀRCELTS no 03.04.2020, 26.11.2020, 15.04.2021, 14.12.2021, 08.04.2022

Ilgums: 2 stundas ar starpbrīdi.

Cikla “Pasaules hiti” svētku programmā iekļauti labākie un skatītāju visiemīļotākie skaņdarbi, ko orķestris nospēlējis šajos 5 gados, tikai atjaunotā versijā. Tāpat būs arī jaunas un satriecošas hitu versijas, kuras līdz šim nav dzirdētas.

Prime Orchestra savus pielūdzējus priecēs ar vēl vērienīgu un krāšņāku šovu, mūsdienīgām skaņu tehnoloģijām, unikāliem aranžējumiem, savu “firmas” jaudīgo skanējumu, kā arī ar humoru, harizmātisku vokālu, specefektiem un, protams, emociju viesuli!

PRIME Orchestra ir unikāla parādība uz pasaules mūzikas skatuves! Tas ir mūsdienīgs simfoniskais krasover orķestris – novatorisma, tradīciju, dabas dota talanta un jaunāko tehnoloģiju simbioze. PRIME Orchestra simfoniskais šovs – tas vienmēr ir profesionāli, kvalitatīvi, jaudīgi, spilgti un aizraujoši! Katrā programmā – pasaules labākie roka, popa, elektroniskās un tagad vēl arī repa mūzikas hiti oriģinālā simfoniskā interpretācijā, kas pasaulslavenajām kompozīcijām dāvā jaunu dzīvi, bet skatītājiem – iespēju atklāt iemīļotās mūzikas jaunas, vēl nezināmas šķautnes.

www.starconcert.lv

Vairāk informācijas: http://www.starconcert.lv