Raimonds PAULS un LATVIJAS RADIO BIGBENDS

18.08.2022, 18:00

MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ 2022

18.08. plkst. 18.00 – Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92)
Un vairāk par mirkli mums neiegūt…
Raimonds PAULS un LATVIJAS RADIO BIGBENDS

Raimonds Pauls, izcili Latvijas Radio bigbenda mūziķi, spēcīgās balss īpašniece Dināra Rudāne un klausītāju iemīļotais Daumants Kalniņš koncertprogrammā “Un vairāk par mirkli mums neiegūt”.

18. augustā plkst. 18.00 – Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92).
Koncerta ieskaņā leģendārais maestro kopā ar bigbenda mūziķiem atskaņos instrumentālās džeza svītas “Iespaidi”, “Dienvidu akvareļi”, “Kalnu skices” un “Melnās krāsas” jaunos aranžējumus, savukārt koncerta turpinājumā pievienosies solisti, kuru balsīs iekrāsosies Raimonda Paula dziesmas ar Imanta Ziedoņa vārdiem.

Raimonds PAULS, taustiņinstrumenti
Dināra RUDĀNE, vokāls
Daumants KALNIŅŠ, vokāls
LATVIJAS RADIO BIGBENDS

Biļetes: Daugavpils Kultūras pils kasē (darba dienās no plkst. 16.00-19.00), Biļešu paradīzes kasēs un internetā. Cena 10 euro

Tiekamies Muzikālajā augustā Daugavpilī!
______________________________
Festivālu „Muzikālais augusts Daugavpilī” rīko Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde VIENĪBAS NAMS, atbalsta DAUGAVPILS PILSĒTAS PAŠVALDĪBA.

Informējam, ka festivāla pasākumi tiek fotografēti un filmēti Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes VIENĪBAS NAMS publicitātes un vēsturiskām vajadzībām.
Informācija: www.vienibasnams.lv, www.dkp.lv т. +371 654 43809