„ROBOTU PILSĒTA” izstāde

27.09 svētdiena 10:00

2020.gada 13.-27. septembrī, plkst. 10:00 – 21:00

Daugavpils Kultūras pils, 2. stāva foajē

Organizators:  SIA „City of robots”

Daugavpilī tiek atklāta robotu un jaunāko tehnoloģiju izstāde

Izstāde  "Robotu pilsēta" Daugavpilī tiks atklāta 13.septembrī. "Robotu pilsētā" varēs iepazīties ar  29 «dzīviem» robotiem no visas pasaules, izmēģināt  virtuālās realitātes jaunākās tehnoloģijas  un noskatīties unikālu tehnošovu.

Izstādē apmeklētāji varēs sadraudzēties ar pēdējās paaudzes robotiem-humanoīdiem, viņu būs vesela armija  - sākot no slavenā japāņu  "Peppera", līdz 4.paaudzes robotam, kurš palīdz vadīt programmas amerikāņu televīzijā. Būs iespēja apbrīnot gudro robotsunīti Aibo, pamēģināt aizbēgt no bezpilota  Seagway un apmeklēt robotu teātri.

Ikviens viesis varēs nofotografēties  3D-formātā un sastingt lidojumā gluži kā filmas «Маtrix» varoņi. Varēs pamēģināt vadīt robotus ar rokas mājienu, galvas pagriezienu un pat ar smaidu.

"Robotu pilsēta" ir starptautisks projekts, kuru ir apmeklējuši jau 4 miljoni cilvēku no Rīgas, Viļņas, Таllinas, Prāgas, Milānas, Bratislavas, Sanktpēterburgas, Atēnām, Poznaņas, Padujas un vēl 83 pasaules pilsētām.

Izstāde būs atvērta tikai līdz  27.septembrim Smilšu iela 92, Daugavpils, LV-5410

Daugavpils Kultūras pils

Papildu informācija plašsaziņas līdzekļiem pa tālruni +371 204 99 204 robotupilseta.com