ART-GRUPA “BELARUSI” JAUNGADA KONCERTS

12.01 svētdiena 17:00

2020.gada  12.janvārī plkst. 17:00

Organizators: SIA “AZ Events”

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 12 gadu vecuma
Pasākuma ilgums:  2 st.

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Daugavpils Kultūras pils biļešu kase,  Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Art-grupas ‘’BELARUSI’’ Jaungada koncerts ir aizraujošs balsu un emociju šovs! Ziemassvētku un Jaunā gada mūzika no dažādām mūsu planētas vietām! Mūzikas stilu un žanru pretstats, neticami balss paņēmieni, dinamisku darbu apvienojums mūsdienu aranžējumos un a’capella. Joku dziesmas un meistarīgi vokālie numuri. Burvīgā Klusā nakts, kas skanēja ar Jingle zvaniem, Ziemassvētku dziesmas ar visiem iemīlētām baltās ziemas dziesmām. Kā arī ar laika pārbaudītiem pasaules hītiem un oriģinālkompozīcijām!

Kolektīvu veido 5 solisti ar unikālām balsīm un ar augstāko muzikālo izglītību. Koncerta laikā skan satriecoši ansambļa dziedājumi un vienlaikus tiek saglabāta katra solista spilgtā individualitāte. Tikai dzīva vokālā skaņa un lielisks noskaņojums!