CIRKA ŠOVS “CIRKS NO CITAS PLANĒTAS”

24.10 sestdiena 15:00

2020.gada 24.oktobrī plkst. 15:00

Iegādātas biļetes būs derīgas arī uz koncerta pārcelto datumu

Informācijai zvaniet pa tālr. 65443809 vai rakstiet uz e-pastu: kulturas.pils@daugavpils.lv

Organizators: Nordshow, SIA

Biļešu cenas: 6.00 - 10.00 EUR

Biļešu iegādes vietas: Biļešu Paradīze kasēs,  www.bilesuparadize.lv

Pirmo reizi Latvijā, Cirka Šovs “Cirks no Citas Planētas”, ko tādu Jūs vel patiešām nebūsiet redzējuši, pie mums ir atlidojis kosmiskais cirks, kurā Jūs sagaida- pārdabiski  un elpu aizraujoši milži, spilgti gaismas un skaņas  specefekti, kā arī brīnumaini ziepju burbuļi un Neona mākslinieki, kuri spēs pārsteigt pat skeptiskāko publiku!

Skatītāji kopā ar cirka māksliniekiem nonāks interesantajā nākotne, jo tikai cirkā neiespējamais un pārdabiskais kļūst par realitāti!

Aicinām  Jūs iepazīt  fantastiskas un maģijas pasauli!  Galaktiskā cirka pasauli! Skatītājus priecēs veikli  un profesionāli akrobāti, kā arī lielisku un pārsteidzošu šovu radīs burvju mākslinieki no citas Saules sistēmas!

Ja Jūs sapņojat pavadīt jautri un aizraujoši, tad nezaudējat savu iespēju ieskatīties, kopā ar mums, nākotnē!

Mazos skatītājus priecēs jautri un smieklīgi klauni un mūsu cirka odziņa, piepūšams trīsmetrīgs zilonēns-Marss!

Nepalaid garām iespēju paviesoties citā galaktikā, kā arī sev un draugiem vai radiem, sniegt daudz pozitīvu emociju!

Satiksimies kosmosā, Jūsu pilsētā!