IZRĀDE "IDEĀLAIS LIECINIEKS"

Organizators: SIA “PARTER.LV

Pasākuma valoda:  krievu

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 16 gadu vecuma

Pasākuma ilgums: 2 st. 30 min.

Vieta invalīdam ratiņkrēslā:  ir

Atlaide invalīdam ratiņkrēslā:  ir

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta

Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: http://www.parter.lv

Izrāde "Ideālais liecinieks" - tas ir galvu reibinošs stāsts par kaislību, mīlestību un uzticību, kas radīts pēc Pēterburgas dramaturga Valentīna Krasnogorova lugas motīviem.

Smalka, aizkustinoša, liriska komēdija. Izrādes sižets ir ļoti intriģējošs: Līgava un līgavainis, sekmīgi darījumu cilvēki, apstākļu sagadīšanās dēļ, ir spiesti piedāvāt nejauši satiktam, dīvainas uzvedības cilvēkam gados, būt par liecinieku savās kāzās. Izklaides pēc, jaunais pāris iesaista svešinieku spēlē. Bet izklaides rezultāts ir visnotaļ negaidīts. Attiecības visu triju starpā kļūst saspringtas. Šī tikšanās kardināli izmaina katra varoņa likteni.

Izrāde ir piepildīta ar neskaitāmiem asiem sižeta pavērsieniem, kas skatītājiem, visu izrādes laiku, liek sajust satraukumu līdz pat izrādes beigām.

Šo lugu skatītājiem piedāvā: nopelniem bagātais Krievijas Federācijas mākslinieks - Igors Livanovs, visapburošākais "Interns" Gļebs Romaņenko - Iļja Gļiņņikovs un valdzinošā Jūlija Takšina.