ATCELTS! KVN KOMANDA “UJEZDNIJ GOROD”

15.11 piektdiena 19:00

ATCELTS!
Cienījamie skatītāji, sakarā ar zemo biļešu pieprasījumu, pasākums “ KVN komanda 'Ujezdnij Gorod'”, kam bija jānotiek 15.novembrī Daugavpils Kultūras pilī, tiek atcelts. SIA AZ Events administrācija atvainojas. Naudu par biļetēm var atgriezt to iegādes vietās. Informācija pa tālruni 26870339

Organizators: SIA “AZ Events”

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma ilgums:  1 st. 40 min.

Biļešu iegādes vietas: Biļešu serviss kasēs, www.bilesuserviss.lv

“Ujezdnij Gorod” - Čeļabinskas un Magnitogorskas pilsētu komanda, 2002.gada KVN Augstākās līgas čempioni.

Komanda tika dibināta 1999.gadā pēc festivāla Sočos, kura rezultātā apvienojās Čeļabinskas un Magņitagorskas Valsts Pedagoģiskā institūta komandas. Laika posmā no 2002.gada un līdz pat šaj dienai, komanda ir laimējusi visus iespējamos KVN kausus un ir saņēmusi visus iespējamos titulus. Šobrīd komanda “Ujezdnij Gorod” - tie ir kino, televīzijas un radio zvaigznes, kā arī vieno no pieprasītākajiem pasākumu vadītājiem.

Komanda “Ujezdnij Gorod”:

2002.gada Augstākās Starptautiskās Čempionu Līgas uzvarētāji.
2004.gada Čempionu kausa īpašnieki.
KiViNs tumšajā kausa uzvarētāji Jūrmalā.
Afroditas kausa divkārtējie uzvarētāji Kiprā.
2006.gada Āzijas kausa uzvarētāji Almatā.
Komanda’’Ujezdnij Gorod’’ jau vairāku gadu garumā uzstājas visā Krievijas teritorijā, kā arī ir ļoti pieprasīti ārzemēs.
Un tagad Jums ir iespēja to redzēt arī Daugavpilī! Nepalaid garām!