PĀRCELTS! “LORDS OF THE SOUND” AR PROGRAMMU “MUSIC IS COMING”

17.09 ceturtdiena 19:00

2020.gada 17.septembrī plkst. 19:00

Iegādātas biļetes būs derīgas arī uz koncerta pārcelto datumu

Informācijai zvaniet pa tālr. 65443809 vai rakstiet uz e-pastu: kulturas.pils@daugavpils.lv

Organizators: ART Partner CZ s.r.o.

Pasākuma valoda: angļu

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 12 gadu vecuma
Pasākuma ilgums:  2 st. 30 min.

Biļešu iegādes vietas: “Biļešu serviss” kasēs, www. bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: http://www.artpartner.lv

Slavenais simfoniskais orķestris “LORDS OF THE SOUND” uzstāsies ar programmu  “Music is coming”

Orķestra “LORDS OF THE SOUND” uzstāšanās ir vairāk kā tikai koncerts – tas ir īsts šovs!

“Music is coming” ir neticams dzīva orķestra, kora un īstas maģijas skaņu apvienojums, ko esiet dzirdējuši savās mīļākajās filmās un datorspēlēs.
Pasaulslavenie soundtreki ir ieguvuši jaunu, īpašu skanējumu – tāds ir neatkārtojamā “LORDS OF THE SOUND” meistarības līmenis! Noteikti atnāciet un izbaudiet paši visu dzīvās mūzikas plūduma varenību!

Orķestra mākslinieku spilgtajā izpildījumā dzirdēsiet mūziku no slavenām fantastikas filmām un datorspēlēm: “Troņu spēles”, “Vikingi”, “Atriebēji”, “Alise Brīnumzemē”, “Brīnumsieviete”, “Gredzenu pavēlnieks”, “Avatars”, “Van Helsings”, “Nārnijas hronika”, “Karību jūras pirāti”, “Piektais elements”, “Warcraft”, “Skyrim”, “League of Legends Assassin's Creed”, “Mortal Kombat” un citās.

Pateicoties unikālajam vizuālajam pavadījumam katra melodija atdzīvosies un zālē strauji ielauzīsies neredzēti fantastiski tēli, bet skatītājiem atklāsies nezināma pasaule, kurā valda maģija un brīnumi.

Spēcīgais, iespaidīgais skanējums, negaidītie risinājumi un profesionālā pieeja ir galvenās atšķirīgās orķestra iezīmes. Noklausīties “Music is coming” tik tiešām ir vislabākais veids kā neierasti pavadīt laiku. Lieliskais pasākums palīdzēs aizmirst par drudžaino ikdienas dzīvi un atvērs jums durvis uz jaunu realitāti, kur mīti atdzīvojas un brīnumi notiek uz katra soļa.