ĻYBOVA USPENSKA AR JUBILEJAS KONCERTU

30.10 trešdiena 19:00

2019.gada  30.oktobrī plkst. 19:00

Organizators: Euroshow Group OU

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav paredzēta

Pasākuma ilgums: 2 stundas

Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta

Biļešu iegādes vietas: Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Daugavpilī savā jubilejas koncertā uzstāsies lieliskā Ļybova Uspenska!

Ļybovu Uspensku atpazīst jau no pirmās nodziedātās rindiņas: tik spilgti dziedātāja dalās ar saviem klausītājiem savā dziļajā pasaules izjūtā, iekšējos meklējumos, smalkajā mīlestības uztverē.

Ļybova Uspenska ir viena no spilgtākajām pilsētas romances pārstāvēm, kuras balss un izpildījuma maniere dāvā tik daudz emociju. Viņas patiesums cilvēkus piesaista, jo māksliniece uz skatuves izdzīvo visas tās izjūtas, par kurām tik lieliski dzied. Savos  priekšnesumos Uspenska dalās savā pasaules izjūtā, pārdomās par sava patiesā ''Es'' meklējumiem un, protams, apdzied mīlestību: maigo, juteklisko, kura necieš savā ceļā nekādus šķēršļus. Viņa un viņas daiļrade ir harmoniska buķete, kur visas sastāvdaļas viena otru papildina: izpildītājas talants, valdzinājums un patiesums. Cilvēki klausās māksliniecē ar sirds trīsām, cenšoties uztvert katru balss niansi, un sajūsminoties par ģeniālās dziedātājas harizmātisko personību.

Jubilejas koncertā viesiem būs iespēja dziedātājas dzīvajā izpildījumā noklausīties iecienītās kompozīcijas: ''Ļyba – Ļyboņka'', ''Vienīgajam maigajam'', ''Lido, manu meitenīt'', ''Karuselis'', ''Esmu pazudusi'' un daudzas citas.

Bez jau minētajiem darbiem skanēs arī viņas jaunās kompozīcijas. Viens no šādiem darbiem ir šā gada hīts,  dziesma ''Bet mēs mīlējām''  -  kurai mūziku ir sarakstījis talantīgais dziedātājs un komponists, projekta Golos zvaigzne - Brendons Stouns (Brandon Stone). Šo dziesmu skatītāji dzirdēs dzīvā dueta izpildījumā. Ļybova Uspenska ir uzaicinājusi Brendonu Stounu īpašā viesa statusā uz saviem jubilejas koncertiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā!

Nepalaidiet garām Ļybovas Uspenskas jubilejas koncertus!

Biļetes var iegādāties visās Biļešu servisa kasēs!