OLGA KORMUHINA UN ALEKSEJS BELOVS ar koncertprogrammu “20 GADI KOPĀ!”

24.11 svētdiena 18:00

2019.gada  24.novembrī plkst. 18:00

Organizators: SIA “MAKETIKA”

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma ilgums:  2 st.

Vieta invalīdiem ratiņkrēslā: nav

Biļešu iegādes vietas: Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv,

Olga Kormuhina ir nacionālās muzikālās prēmijas “Ovācija” un titula “Krievijas labākā balss” ieguvēja, televīzijas konkursa “Divas zvaigznes”, kas tika translēts Krievijas pirmajā kanālā, uzvarētāja.

Unikālā balss, oriģinālais izpildījums un muzikanta ar lielo burtu smalkā intuīcija izraisa patiesu publikas cieņu. Klausītāji ar neparastu sajūsmu pieņem Olgu Kormuhinu par to, ka viņa ir maksimāli godīga pret saviem klausītājiem, uzstājas ar pilnu atdevi un tikai dzīvajā izpildījumā. Katrā koncertā viņa ir īsta, necenšoties iekļauties kādā formātā, viņa ir ārpus vecuma un modes.

Aleksejs Belovs – pasaulslavenās grupas “Park Gorkogo” līderis, jau sen iemantojis slavu ne tikai kā virtuozs ģitārists, bet arī kā daudzu kompozīciju autors, kuras kļuvušas par pasaules hītiem, tādas kā Moscow calling, Tell me why, Bang un citas ...

Augsts profesionālisms, muzikālās domāšanas un mākslinieka izpildījuma oriģinalitāte, pāri malām plūstoša enerģija  izraisa ne tikai publikas, bet arī visprasīgāko kritiķu kā apbrīnu, tā arī visdziļāko cieņu.

Olga Kormuhina un Aleksejs Belovs sniegs kopīgu koncerta programmu, kurā izpildīs savas labākās solo kompozīcijas, duetus, leģendāros grupas “Gorky Park” hītus, kas paguvuši iekarot miljoniem klausītāju mīlestību, kā arī pasaules hītus.

Olga Kormuhina un Aleksejs Belovs nekad neatklāj visus sava koncerta noslēpumus, bet sola, ka skatītājiem tas kļūs laikam par visspilgtāko pēdējā laika notikumu.

Olgas Kormuhinas un Alekseja Belova koncerts  ir liels notikums visiem, kas saprot un novērtē patiesi kvalitatīvu mūziku.