PIRMIZRĀDE! INTERAKTĪVS BĒRNU ŠOVS “MI-MI-MIŠKI: MEŽA AIZSTĀVJI“

13.11 trešdiena 18:00

2019.gada  13.novembrī plkst. 18:00

Organizators: SIA “Alintana”

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma

Pasākuma ilgums: 1 st.

Bezmaksas ieeja: līdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu

Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs „Ditton Nams” (paviljons „Pasāža”, biļešu kase), Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Iemīļotie multfilmas varoņi aicina mazos skatītājus aizraujošajā un izzinošajā ceļojumā Mi-mi-mišku” pasaulē! 13.novembrī Daugavpils Kultūras pilī notiks krāšņās interaktīvās izrādes Mi-mi-miški: Meža aizstāvji” pirmizrāde.

Skatītājiem būs iespēja redzēt visus multfilmas varoņus uz vienas skatuves: Tučku, Kešu, Pomogašu un protams Cipu! Jūs sagaida dejas, dziesmas, joki, jautras interaktīvas spēles un robota Rubika kvests. Izrāde norisināsies ne tikai uz skatuves, bet arī zālē – jūsu bērns kļūs par pilnvērtīgu izrādes dalībnieku.

Izrādes sižets ir ne tikai aizraujošs, bet arī izzinošs! Bērni un vecāki uzzinās, kā pareizi uzvesties mežā, iekurt ugunskuru un kā būtu jārīkojas, lai nekaitētu dabai. Tas ir ne tikai jautra, bet arī noderīga laika pavadīšana. Nav noslēpums, ka bērni vislabāk uztver informāciju, ja par to stāsta iemīļotie varoņi.

Atnāciet 13.novembrī uz izrādi „Mi-mi-miški: Meža aizstāvji” Daugavpils Kultūras pilī pēc spožām emocijām un jaunām zināšanām!