PRIME ORCHESTRA JUBILEJAS SIMFO ŠOVS

03.04 piektdiena 19:00

2020.gada  3.aprīlī plkst. 19:00

Organizators: SIA “MK Koncert”

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 8 gadu vecuma
Pasākuma ilgums:  2 st.

Biļešu cenas: 12.00 - 30.00 EUR

Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Daugavpils Kultūras pils biļešu kase,  Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: http://www.starconcert.lv

2019.gada rudenī PRIME Orchestra nosvinēja savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju un atzīmēja to ar grandiozu tūri, kura  noslēgsies 2020.gada pavasarī Baltijas valstīs! Cikla “Pasaules hiti” svētku programmā iekļauti labākie un skatītāju visiemīļotākie skaņdarbi, ko orķestris nospēlējis šajos 5 gados, tikai atjaunotā versijā. Tāpat būs arī jaunas un satriecošas hitu versijas, kuras līdz šim nav dzirdētas.

Prime Orchestra savus pielūdzējus priecēs ar vēl vērienīgāu un krāšņāku šovu, mūsdienīgām skaņu tehnoloģijām, unikāliem aranžējumiem, savu “firmas” jaudīgo skanējumu, kā arī  ar humoru, harizmātisku vokālu, specefektiem un, protams, emociju viesuli!

PRIME Orchestra ir unikāla parādība uz pasaules mūzikas skatuves! Tas ir mūsdienīgs simfoniskais krasover orķestris – novatorisma, tradīciju, dabas dota talanta un jaunāko tehnoloģiju simbioze. PRIME Orchestra simfoniskais šovs – tas vienmēr ir profesionāli, kvalitatīvi, jaudīgi, spilgti un aizraujoši! Katrā programmā – pasaules labākie roka, popa, elektroniskās un tagad vēl arī repa mūzikas hiti oriģinālā simfoniskā interpretācijā, kas pasaulslavenajām kompozīcijām dāvā jaunu dzīvi, bet skatītājiem – iespēju atklāt iemīļotās mūzikas jaunas, vēl nezināmas šķautnes.