ŠANSONS PIRMS ZIEMASSVĒTKIEM

2019.gada  22.decembrī plkst. 18:00

Organizators: SIA “RECONA”

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 12 gadu vecuma
Pasākuma ilgums:  2 st. 30 min.

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Daugavpils Kultūras pils biļešu kase,  Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Godātie draugi! 22.decembrī Daugavpilī - Kultūras pilī, Smilšu ielā 92, plkst.18.00, priekš visiem dvēseles dziesmas mīļotājiem notiks “Šansons pirms ziemassvētkiem” koncerts.

Jums dziedās dzejnieka un komponista Andreja Kurjajeva dziesmas no viņa  jaunajā albuma  “Šuri-muri”, kuru viņš uzrakstīja kopā ar  leģendāra dzejnieka Vladimira Visockisa draugu- Igoru Kohanovsku. Jgors Kohanovskis ir mūsu koncerta programmas godātājs viesis. Tieši viņam Visockis uzrakstīja sekojošas dziesmas: “Moj drug ujehal v Magadan”, “Polučil ja nedavno pismo” un daži citi. Koncerta laikā Jums dziedās Vladimita Visockisa dziesmas, kā arī Jums būs iespēja uzdot savus jautājumus Igoram Kohanovskim, nosūtot viņam papīra zīmes raidījuma laikā.

“Šansons pirms ziemassvētkiem” tas ir dvēseles un draugu svētki!