SERGEJS PENKINS ar jaunu koncertprogrammu “VIENKĀRŠI...”

28.12 sestdiena 18:30

2019.gada  28.decembrī plkst. 18:30

Organizators: SIA “Alintana”

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma ilgums:  2 st.

Bezmaksas ieeja: līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu

Vieta invalīdam ratiņkrēslā:  ir
Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Daugavpils Kultūras pils biļešu kase,  Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv,

28.decembrī Daugavpils Kultūras pilī ar jaunu programmu “Vienkārši...” uzstāsies viens Krievijas estrādes spēcīgākajiem vokālistiem Sergejs Penkins.

Viņš ir viens no tiem māksliniekiem, kuri pilnībā izpauž sevi tieši koncertos dzīvajā izpildījumā. Dziedātāja valdzinoši vilinošā 4 oktāvu balss iekļauta Ginesa rekordu grāmatā. Sergejs Penkins izpilda ārzemju estrādes šlāgerus, pasaules klasikas šedevrus mūsdienīgā aranžējumā, popmūzikas kompozīcijas un daudz ko citu. Viņa koncertus raksturo reti sastopama sirsnība, uzticēšanās un cieņas pilna saziņa ar zāli, kā arī spīdošas prasmes savaldzināt publiku un izcili pasniegt katru dziesmu.

Savas 30 gadu radošās karjeras laikā Sergejs Penkins radījis iespaidīgi daudz koncertprogrammu, no kurām neviena nelīdzinās citai. Katru gadu viņš dodas pie skatītājiem ar jaunu radošo sniegumu, kas nekad neatkārtojas, un vienmēr priecē publiku ar negaidītiem pārsteigumiem. Sergeja Penkina koncerti vienmēr ir koši un vizuāli baudāmi, noformēti ar īpašu izsmalcinātību un gaumi. Tie ir īsti svētki, kas spēj priecēt jebkuru skatītāju. Penkina spēcīgā, tīrā balss, neparastais tembrs, košie tērpi, viņa personības šarms un no sirds izpildītās dziesmas rada īstu svētku atmosfēru.