TEATRĀLAIS DEJU ŠOVS “ROMEO AND JULIET & PINK FLOYD”

30.10 piektdiena 19:00

2020.gada 30.oktobrī plkst. 19:00

Organizators: VŠĮ Tarptautinis kultūros fondas

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 6 gadu vecuma

Pasākuma valoda: angļu

Pasākuma ilgums: 1 st. 30 min.

Biļešu cenas: 18.00 – 30.00 EUR

Biļešu iegādes vietas:  “Biļešu serviss” kasēs, www. bilesuserviss.lv

Papildus informācija: http://romeo.incultfund.com/home-lv/

“Romeo un Džuljeta & Pink Floyd”

Pasaules tūre! Pirmizrāde!
Teatrālais deju šovsRomeo un Džuljeta, Pink Floyd mūzika”

Sensācija Latvijas kultūras dzīvē!
Unikāla iespēja apmeklēt un savām acīm redzēt romantisko šovu “Romeo un Džuljeta”, mūsdienīgā risinājumā ar slavenās kulta grupas “Pink Floyd” mūziku, dvēseli aizgrābjošā uzvedumā.

Tas ir oriģināls un atmosfēras pilns šovs, kas ir iekarojis skatītājus visā pasaulē un izmainījis pieeju mūžīgajam Šekspīra stāstam, kurš izsauca milzīgu rezonansi Eiropas skatītājiem, kur uzvedums tika pieņemts ar pārsteidzošiem panākumiem.

Tas ir viens no pašiem unikālākajiem un vērienīgākajiem uzvedumiem uz pasaules skatuves ar instalācijām, pilnu ar krāsainiem specefektiem, gaismas uguņošanu, satriecošiem kostīmiem un romantiskām emocijām.

Deju šovs “Romeo and Juliet’ – tas ir drosmīgu ideju, domu un vienas no visveiksmīgākajām mūsdienu kulta rokgrupām novatoriskās mūzikas apvienojums. Novatorisms ietver sevī arī to, ka izpildījums tiek uzticēts labākajiem aktieriem un meistariem, kuri strādā uz dažādām skatuvēm  visā pasaulē.

Izsmalcinātā emocionālā “Pink Floyd” mūzika, slavenās grupas leģendārie hīti: “Another Brick In The Wall”, “Money”, “Time”, “Comfortably Numb” u.c., Džuljetas neparastā plastika, elegantā un izsmalcinātā deja, Romeo satriecošā horeogrāfija, dekorāciju vietā – gaismas efekti un videoinstalācijas! Tas viss iegremdē skatītāju nemirstīgajā Šekspīra stāstā par diviem Veronas mīlētājiem, ļauj apgāzt skatītāja priekšstatu par mūsdienu klasiku un paskatīties uz to no citas puses!

“Romeo un Džuljeta” - tā ir tīra māksla, kas neapšaubāmi sajūsminās skatītājus un apburs visus, kuri pirmo reizi ir pieskarušies brīnišķīgajam. Gaisma, ēnu spēle un visaugstākā līmeņa deja – satriecošs uzvedums, pilns ar ilūzijām, plastiku un mūziku!