“TUVI CILVĒKI” TEĀTRA IZRĀDE

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 14 gadu vecuma
Pasākuma ilgums:  2 st. 10 min. ar starpbrīdi

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Daugavpils Kultūras pils biļešu kase,  Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/SIRANO.LV

Informācijas tālrunis:  22320895 un 28147850.

23. janvārī Daugavpilī tiks uzvesta labsirdīgākā un jautrākā šīsziemas komēdija. Galvenajās lomās – izcilie skatuves mākslinieki Ludmila Artemjeva un Nikolajs Dobriņins. Trīs gadu laikā komēdija “Tuvi cilvēki” ar milzu panākumiem, pārpildītās zālēs ir demonstrēta jau vairāk nekā trīssimt reizes desmit valstīs. Beidzot fantastiski pieprasītās izrādes pirmizrāde notiks arī Latvijā!

LOMĀS:
LUDMILA ARTEMJEVA
18 gadus – teātra “Ļenkom” aktrise. Vairāk nekā 100 lomas kino, tostarp arī seriālos “Radu būšana”, “Starp mums, meitenēm. Turpinājums”, “Taksiste”.
NIKOLAJS DOBRIŅINS
Strādājis Romāna Viktjuka teātrī un “Satirikonā”. Vairāk nekā 100 lomas kino, tostarp arī seriālos “Radu būšana”, “Jaunatnes līga”, “Māja ar lilijām”.
ANASTASIJA BORISOVA
2008. gadā absolvējusi Valsts Teātra mākslas institūtu (Sergeja Prohanova meistardarbnīca). “Teatr Luni” aktrise. Vairāk nekā 20 lomas kino (“Gluhar”, “Šeit kāds ir”).

Darbība notiek viesnīcas numurā Sanktpēterburgas centrā. Divi cēlieni – divi absolūti atšķirīgi amizanti stāsti par dzīvi, par mīlestību, par vīrieša un sievietes attiecībām, par nodevību un laimes meklējumiem. Izrādi pārpilda dejas un dziesmas, skan neatdarināmā Frenka Sinatras balss. Izrādē nav ne kripatiņas vulgaritātes, rupjību, cinisma, toties papilnam smalka humora, ironijas un groteskas...

Biļetes uz teātra izrādi “Tuvi cilvēki” kļūs par lielisku dāvanu draugiem un tuviniekiem – viņi gūs lielu pozitīvas enerģijas lādiņu un milzīgu prieku par valdzinošo tēlojumu. Neaizmirstama divas stundas ilga atpūta un humors iemīļotu aktieru sabiedrībā!

Ludmilas Artemjevas varone vienā no dialogiem iesaucas: “Vakars bez svētulīguma un liekulības!” Šī frāze lieliski ataino izrādes “Tuvi cilvēki” būtību!

Skatītāji, kam palaimējies noskatīties šos teātra mākslas svētkus, raksta sajūsminātas atsauksmes un lūdz vēlreiz atkārtot viesizrādes viņu pilsētā!

Asprātīgi joki, kas ātri vien pārvēršas par citātiem, harizmātiskie un ekscentriskie Ludmila Artemjeva un Nikolajs Dobriņins notekti dāvās šajā vakarā neaizmirstamu un spilgtu izklaidi.

Izrādes režisors ir ALEKSEJS KIRJUŠČENKO, kura radošajā bagāžā ir liels skaits skatītāju iemīļotu projektu. To vidū ir seriāli “Starp mums, meitenēm”, “Tautas kalps”, “Mana mīļā aukle”, “Kurš mājās ir saimnieks”, “Voroņini”, “Mitjaja stāstiņi”, sekmīgi iestudējumi labākajos Maskavas teātros!

Jau pirmajos izrādes “Tuvi cilvēki” mirkļos publika sveic iemīļoto mākslinieku iznākšanu uz skatuves ar vētrainām ovācijām. Aplausi bieži atskan arī izrādes gaitā, skatītāji silti un atsaucīgi reaģē uz aktuāliem jokiem, smalko ironiju un sarkasmu!