VIA “SIŅAJA PTICA”

22.11 trešdiena 18:00

2017.gada 22.novembrī plkst. 18:00

Pasākumu drīkst apmeklēt: : nav vecuma ierobežojumu

Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Bezmaksas ieeja: līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu

Pasākuma ilgums: ~ 1 h30min

Biļešu iegādes vietas: Daugavpils Kultūras pils kase, tirdzniecības centrs „Ditton Nams” (paviljons „Pasāža”, biļešu kase), tirdzniecības centrs „Solo” kase „Biļešu Serviss”, www.bilesuserviss.lv

Vienmēr populārā un vienmēr jaunā grupa “Siņaja Ptica” triumfāli atgriežas Latvijā! Iepriekšējais VIA «Siņaja Ptica» koncerts aizritēja ar milzīgu skatītāju atsaucību! Nav šaubu, ansambli atceras un pēc tā ilgojas.

Stāsta pasākuma organizatori: «Mēs uzaicinājām kolektīvu uzstāties Rīgā vēlreiz, pateicoties daudzreizējiem lūgumiem! Pēc iepriekšējā koncerta esam saņēmusi daudz lieliskas atsauksmes un aicinājumus to atkārtot. Zāle bija pārpildīta, bet emocijas, kas tur virmoja, grūti aprakstīt. Skatītāji burtiski saplūda vienā nostalģiskā emociju vilnī. Mīļākās dziesmas dziedāja korī. Tas patiešām bija neaizmirstams un neticami sirsnīgs vakars!».

Katra dziesma, kas skanēs koncertā ir gadiem pārbaudīts hits! «Белый теплоход», «Клён», «Так вот, какая ты», «Ты мне не снишься», «Я иду тебе на встречу», «В семь часов у Никитских ворот», «Мамина пластинка», «Юля» un daudzi citi. Ar šīm dziesmām mēs piedzimām, augām, iemīlējāmies, mainījām pasauli sev apkārt..

Jautras un skumjas, aizkustinošas un melodiskas, tās tiek līdz pašiem dvēseles dziļumiem tāpat kā 30 gadus atpakaļ.

Pēc radošās darbības pārtraukuma, ansamblis no jauna atdzima pateicoties grupas bundziniekam Aleksandram Komarovam, un veiksmīgi turpināja savu koncertdarbību. Laika posmā no 2001. gada līdz šim brīdim, kolektīvs aktīvi veic koncerttūres gan Krievijā, gan ārpus tās robežām. Grupā «Siņaja ptica» dzied gan dalībnieki no grupas «zelta sastāva», gan jauni un talantīgi izpildītāji.

Tiekamies koncertā un izbaudīsim šo neatkārtojamo atmosfēru.