VLADIMIRS DANIĻECS UN VLADIMIRS MOISEJENKO « LABĀKIE UN MĪĻĀKIE NUMURI ... GADU LAIKĀ »

13.10 piektdiena 18:00

2017.gada 13.oktobrī plkst. 18:00

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 10 gadu vecuma

Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Pasākuma ilgums: ~ 2 h

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta

Biļešu iegādes vietas: Daugavpils Kultūras pils kase, tirdzniecības centrs „Ditton Nams” (paviljons „Pasāža”, biļešu kase), tirdzniecības centrs „Solo” kase „Biļešu serviss”, www.bilesuserviss.lv

Vladimirs Daņeļecs un Vladimirs Moisejenko ir Ukrainas tautas skatuves mākslinieki, kuri ir saņēmuši daudzus prestižus apbalvojumus. Bet kā apgalvo paši „Trusīši”, labākā balva – tie ir skatītāju sirsnīgie smiekli un skaļi applausi!

Talantīgo mākslinieku neordinārie koncerti izceļas ar lielo skaitu oriģinālu un smieklīgu personāžu, kuros viņi meistarīgi pārmiesojas savos numuros. Visi viņu skeči kļūst tik populāri un saglabājas atmiņā, ka tos pēc tam bieži citē un stāsta kā anekdotes. Pats „Trusīšu” vārds viņiem pielipa pēc viņu slavenā numura „Trusīši atlidojuši!”, kurš tika parādīts pirms daudziem gadiem programmā „Visas biļetes izpārdotas”.

Tagas Daņiļecs un Moisejenku pelnīti saucas par estrādes ilgdzīvotājiem, jo uz skatuves viņi ir nu jau divdesmit piecus gadus. Un šajā laikā viņi nav zaudējuši savu humora izjūtu un sev piemītošo pozitīvismu, tieši otrādi, viņu talants atveras arvien dziļāk un mirdz arvien spožāk!

Smiekli pagarina dzīves ilgumu. Smejieties kopā ar „Trusīšiem” un dzīvojiet ļoti ilgi!