Aicinām piedalīties radošajā konkursā “Mana svētku pils”

27.09.2024 - 20.10.2024, 8.00 - 17.00

Lai veidotu izpratni par Daugavpils Kultūras pils iestādes darbību un tās nozīmi pilsētas kultūrvides attīstībā, dažādu aktivitāšu, pasākumu un svētku norišu nodrošināšanā, no 27. septembra līdz 13. oktobrim bērni un jaunieši vecumā līdz 16 gadiem tiek aicināti piedalīties radošajā konkursā “Mana svētku pils”.
Konkursa dalībnieki sagatavo oriģināldarbu. Tie var būt zīmējumu kopumi vai jebkurš cits vizuālais darbs, kas atspoguļo konkursa tematiku “Mana svētku pils” jeb Daugavpils Kultūras pili kā iestādi, kur tiek īstenotas dažādas kultūras norises visām Daugavpils iedzīvotāju grupām, ņemot vērā vecumposma intereses: izklaides (kino seansi, radošās meistarklases bērniem un pieaugušajiem, ekskursijas), kultūras: koncerti, izrādes, šovi, izstādes, svinīgi pasākumi (izlaidumi, jubilejas) un valsts svinamās dienas (piemēram, Ziemassvētki, Latvijas Republikas proklamēšanas diena).
Konkursa darbs ir jāparaksta salasāmā rokrakstā vai datorrakstā jānorāda autora vārdu, uzvārdu, pārstāvēto izglītības iestādi, grupu vai klasi, kā arī viena no vecākiem kontaktinformāciju.
Konkursā var piedalīties bērni un jaunieši vecumā līdz 16 gadiem.

Radošos darbus var iesniegt no 2024. gada 27. septembra līdz 13. oktobrim, ieskaitot, iesniedzot tos Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Daugavpils Kultūras pils” 1. stāvā pie ēkas dežuranta.

Visi  iesniegtie darbi tiks izstādīti Daugavpils Kultūras pils rīkotajā tematiskajā izstādē “Mana svētku pils”.

Konkursa nolikumu meklē ŠEIT

Informāciju sagatavoja Sintija Giptere, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Daugavpils Kultūras pils” galvenā administratore, tālr.: +371 26065446.